илюстрация: PixabayТуристическата фирма от Варна АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл“ АД разпространи съобщение,

...
илюстрация: PixabayТуристическата фирма от Варна АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл“ АД разпространи съобщение,
Коментари Харесай

След 24 години на пазара: Варненска туристическа фирма обяви фалит, успокои клиентите си, които са зад граница в момента

илюстрация: Pixabay

Туристическата компания от Варна „ АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл “ АД популяризира известие, че приключва активността си и стартира процедура по оповестяване на неплатежоспособност от през днешния ден. 

Фирмата съществува от 24 години и по думите на управлението завършва работа с голямо страдание и отчаяние и макар напъните на колектива ѝ да я запазят. Ето какво се споделя още в известието: 

" Това решение е взето след извънредно доста полемики, старания и опити да се обезпечи финансиране за сдружението. Причините да се стигне до тук са сложни, само че това, което ни остава са спомените, невероятните моменти, когато Вие сте били щастливи, и когато сме били повода за Вашето положително въодушевление и пълноценна отмора. През годините постоянно сме се старали да реализираме високо качество на предлаганите от нас услуги и да осигурим оптимален комфорт на нашите клиенти, както и незабравими преживявания.

Уверяваме Ви, че управлението на „ АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл “ АД е подхванало всички нужни ограничения и e изпълнило всички свои отговорности във връзка със Закон за туризма, с цел да отбрани Вас, своите клиенти. „ АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл “ АД поддържа годна застрахова „ Отговорност на туропратора “, с цел да може там където нашите неимоверни старания не са задоволителни, да бъдем подкрепени от нашите сътрудници ЗК „ Уника “.

Пътуванията на всички клиенти, закупили почивки от „ АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл “ АД, които сега се намират зад границата са напълно платени, заради което не съществува заплаха от проблеми с полети или отвод за настаняване в хотели или други туристически услуги.

„ АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл “ АД няма да има опция да реализира бъдещи планувани пътувания на част от своите клиенти след 07.10.2019г. Клиенти с бъдещи пътувания, които са заплатени на 100% от АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл към сътрудници, ще бъдат персонално известени от чиновници на „ АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл “ АД.

Клиенти, закупили единствено услугата самолетен билет с постоянни или нискотарифни авиолинии, също ще осъществят своите пътувания, защото всички билети са към този момент закупени и платени от „ Астрал Холидейз Интернешънъл “ АД. За инспекция на разписанието и часовете на полетите, предлагаме клиентите да създадат информация със съответната самолетна компания, когато наближи датата на пътешестване по издадените към този момент самолетни билети.

Подчертаваме, че клиентите на „ Астрал Холидейз Интернешънъл “ АД, които са внесли депозити или са  платили напълно сумите  по своите бъдещи проведени пътувания, само че АСТРАЛ Холидейз не е заплатил към сътрудник или снабдител, ще бъдат обезщетени както следва по закон.  Те са обезпечени със застраховка „ Отговорност на туроператора “, подписана сред „ Астрал Холидейз Интернешънъл “ АД и ЗК „ Уника “, с покритие - 700 000 лева Координатите за връзка със застрахователя и още потребна информация са посочени в съответните контракти за туристически пакети и приложенията към тях.

Искрено съжаляваме и се извиняваме за създалата се комплицирана обстановка, както и за дискомфорта, която тя провокира за нашите клиенти и сътрудници. За дългите години работа сме дали качествени услуги на доста туристи, като постоянно сме се стремели към правилно обслужване.

Бихме желали да благодарим на всички свои клиенти и сътрудници за дългогодишното доверие, както и за проявеното схващане в тази извънредно тежка за нас обстановка.

Електронна поща за контакт: [email protected]
От управлението на „ АСТРАЛ Холидейз Интернешънъл “ АД "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР